Svaigēšana

Agni - mūsu gremošanas uguns
Matu maska ar želatīnu( matu laminēšana mājas apstākļos)!
5 mobilo telefonu noslēpumi, kuri Tev obligāti jāzina
Ko darīt, ja elektrizējas mati?
vīrusi
Ko lietot uzturā lai ātrāk izveidotu muskulus!
Kā tikt vaļā no pumpām!
Pārtikas marķējums
Seši ieteikumi kā pasargāt sejas ādu no krunciņu rašanās!
IR VIEGLI NEBŪT RESNAM...

Increases Energy Levels

Natural Age-Defying Ingredients/5051374_www (660x513, 295Kb)



   
   Svaigēšanas kustība - vegāns dzīvesveids, kas balstīts uz augu valsts pārtikas lietošanu uzturā, - eksistē jau ilgāku laiku. Tai ir arī daudz citu nosaukumu - "dzīvais ēdiens", "dzīvā virtuve", "saules pārtikas virtuve". Visās šajās pieejās ir dažas atšķirības, lai gan runa ir par vienu un to pašu pamatavotu. Bet neatkarīgi no nosaukuma būtība ir viena un tā pati: tā ir diēta, kuras pamatā ir dabiski auguši savvaļas vai ekoloģiski un ar ilgtspējīgas saimniekošanas metodēm audzēti augļi, dārzeņi, rieksti, sēklas un reizēm arī diedzēti graudi. Tāpat kā vegāni, svaigēdāji pārtikā nelieto nekādus dzīvnieku valsts produktus (izņemot medu un ziedputekšņus). Tomēr svaigēšanas dzīvesveidā ir vēl citi ierobežojumi. Svaigēdāji atsakās no pārtikas, kurai ir ķīmiski pārstrādātas vai pasterizētas sastāvdaļas. Visbeidzot - un tas ir pats svarīgākais, - svaigās pārtikas gatavošanā neviens produkts netiek termiski apstrādāts, vismaz tradicionālajā nozīmē ne. Svaigajai pārtikai ir pašai sava virtuves identitāte - rotaļīgi viegla, ar bagātu fantāziju. Ēdienu garša ir lieliska, tomēr īstais un lielākais guvums no svaigēšanas ir neticamais iespaids, ko tā atstāj uz cilvēka sajūtām - gan iekšējām, gan ārējām.

Комментарии

Популярные сообщения